Op onze bucketlist: Canada (+ hoe je makkelijk online een eTA aanvraagt)

Wij zijn al volop aan het zoeken naar de vliegtickets voor een verre reis in zomer van 2018. We hebben al een aantal keer op het punt gestaan iets te boeken, echter hebben we het perfecte ticket nog steeds niet gevonden. Super jammer, want er zitten echt wel een paar bestemmingen tussen waar we erg graag een keer heen zouden willen. Een groot voorbeeld hiervan is Canada; een bestemming die we al heel lang heel graag van onze bucketlist willen afstrepen. Wil je weten waarom Canada op onze bucketlist staat? Lees dan snel verder!

pexels-photo-533658

 1. Wat ons erg gaaf lijk in Canada, zijn de Niagara Falls. Je kent de plaatjes vast wel: het is een enorme waterval in het oosten van het land. Echt tof!
 2. De uitgestrektheid en de kale vlaktes, heerlijk! Ruimte is toch iets dat we in Nederland totaal niet hebben, maar Canada heeft het zat!
 3. De gave roadtrips die je kunt maken in Canada. Wij zijn allebei echt DOL op roadtrips. Wat is nou heerlijker dan een dag in de auto reizen naar je volgende bestemming? Wij doen niets liever! De vrijheid die je op zo’n moment hebt is goud waard. Laat Canada hier nou net uitermate geschikt voor zijn. Er is dan ook heel veel te zien onderweg; natuurparken, dieren als herten en beren, en natuurlijk toffe steden.
 4. Toronto lijkt ons bijvoorbeeld een fijne stad. De wolkenkrabbers zijn waanzinnig, er zijn heerlijke cafeetjes en er schijnt een leuk hippiesfeertje te zijn. Love it already ❤
 5. Het klimaat is in Canada anders dan wij vaak gewend zijn op reis. Daarom zijn we benieuwd hoe het is om te reizen in zo’n ‘koud land’. We verwachten dat het ongeveer zo zal zijn als in Scandinavië, maar we zijn er nog nooit geweest natuurlijk. Oooh… we moeten echt een keer naar Canada toe!
 6. We zijn benieuwd wat de cultuur van Canada te bieden heeft. Hoe zijn de mensen, wat eet je als je in Canada op reis bent, wat zijn de gewoonten… Nog een reden om die ticket te boeken dus.
eTA aanvragen

Eigenwijs als we zijn hebben we ook al even onderzoek gedaan naar Canada. Reis je makkelijk naar het land toe bijvoorbeeld? Heb je bijvoorbeeld een visum (e.d.) nodig om binnen te komen? Gelukkig vonden wij een hele fijne site waar je eTA’s kan aanvragen voor Canada*: https://visumbuitenland.nl/canada. Op deze site kun je voor nog geen twintig euro een eTA aanvragen voor je reis naar Canada. En het mooiste moet nog komen; het aanvragen duurt maar vijf minuten. Hoe handig is dat?

man-person-people-train
Superhandig, want zo hoef je geen visum aan te vragen! Als je een eTA hebt, heb je namelijk toestemming om Canada in te komen zonder visum. Het is heel makkelijk: je gaat naar deze website en vult het aanvraagformulier in. Dit duurt slechts vijf minuten en is heel eenvoudig. Daarna kun je geheel veilig online betalen met iDEAL, Bancontact of Mister Cash. Hierna wordt de eTA goedgekeurd. Vaak krijg je nog geen vijf minuten later een bevestiging via je e-mailadres.

FEIT: Gebruikers hebben https://visumbuitenland.nl/ beoordeeld met een 9,6!

Iedereen heeft een eTA nodig, want zonder eTA kom je Canada niet in. Sterker nog, vliegtuigmaatschappijen laten je dan niet eens aan boord. Het is dus belangrijk om je eTA snel en veilig te regelen. Het is slim om een maand van te voren je eTA te bestellen. Ben je net te laat, of moet je met spoed naar Canada is het mogelijk om tot 72 uur van te voren op de website een eTA spoedaanvraag in te dienen. Om dit zelf te doen is best lastig en daarom is het fijn dat er initiatieven als Visum Buitenland zijn. Scheelt ons kopzorgen, toch?!

*Op https://visumbuitenland.nl/ kan je ook visa voor India en Turkije regelen.

Alle blogs bestaan volledig uit onze eigen mening, én feitelijke informatie.
We werken alleen samen met een bedrijf als we zelf daadwerkelijk achter het product (e.d.) staan. We maken geen reclame voor producten die slecht zijn voor het milieu, of slecht zijn voor mensen in ontwikkelingslanden.

Ben jij wel eens in Canada geweest?

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ilse Zwart schreef:

  Canada lijkt mij ook echt prachtig! Zeker een bucketlist ding!

  Like

  1. loesensuusopreis schreef:

   Ja hè?! Lijkt ons echt heel mooi!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s