Door deze 12 foto’s wil jij deze lente nog op vakantie naar Zuid-Limburg!

Nu we nog steeds niet echt naar het buitenland kunnen om daar een toffe reis te maken, gingen wij voor afgelopen februari op zoek naar een alternatief. We wilden het vakantiegevoel in eigen land te pakken krijgen en dan kom je al snel uit in het prachtige Zuid-Limburg! Het is er warmer dan in de rest van Nederland (een absolute pré 😉 ), het landschap is er haast Italiaans of Frans, en Maastricht hebben we nooit echt uitgebreid bezocht. Genoeg redenen om te gaan, en dus pakten we onze biezen en vertrokken. Hond Charlie ging mee, en onze laptops helaas ook, aangezien de online colleges gewoon doorgingen. Op naar Zuid Limburg!

Zuid-Limburg bleek nog mooier dan we hadden verwacht. Tuurlijk waren we ooit al eens in de regio geweest, maar nooit zo lang. Plus, het weer was gewoon geweldig! Het was op sommige dagen meer dan twintig graden en dat in februari!

Wij raden jullie zeker aan om deze lente nog naar Zuid-Limburg te gaan (want in zomer kunnen we hopelijk weer de grenzen oversteken!!!). Wij logeerden op een vakantiepark genaamd Resort Mooi Bemelen, in het gelijknamige dorpje. Dit park is zeker een aanrader; de locatie is goed, de huisjes prima, het park is zeer geschikt voor kinderen en honden zijn er toegestaan.

Binnenkort komen er nieuwe artikelen online met uitgebreide verhalen over onze vakantie in Zuid-Limburg. Maar we kunnen wel zeggen dat we in een kleine week veel hebben gewandeld in de natuur bij Valkenburg, Bemelen en de Bemelerberg. Daarnaast zijn we in Maastricht, Valkenburg, Vaals, Thorn (niet inbegrepen in de foto’s, want hoort bij Midden-Limburg) geweest. Check snel de onderstaande foto’s en hup! Op vakantie!

Ben jij al eens in Zuid-Limburg geweest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s