Wishlist #2 | Loes

Het is eindelijk weer zover; het Columbus Reismagazine valt weer op de deurmat. Snel scheur ik het plastic dat om het tijdschrift heen zit eraf, om vervolgens urenlang weg te dromen bij de prachtige bestemmingen uit de artikels. Mijn wishlist wordt steeds langer…! Na een tijd geleden de eerste zes punten te hebben benoemd, komen hierbij de volgende zes van mijn wishlist!

1. New York, Verenigde Staten

New York City. Toch wel ongeveer de eerste stad waar je aan denkt bij het land Amerika. Maar nee, ik ben er nog nooit geweest, en dat terwijl we met de kerst voor de derde keer naar de VS gaan. New York lijkt me wel ontzettend gaaf. Broadway, Times square… Daar wil je toch een keertje heen?!

action-america-architecture-378570

2. Leren surfen in Hawaii

Dit punt van mijn wishlist bestaat eigenlijk uit twee delen. Ten eerste, leren surfen. Want hoe gaaf zou dat zijn? Suus en ik kunnen alleen redelijk goed suppen, maar surfen is nog te hoog gegrepen. Dit leren in -punt twee- Hawaii zou toch geweldig zijn? Hoge golfen, blauwe zee, dolfijnen; je vindt het er allemaal.

3. Finland

Finland lijkt me gewoon erg mooi. De hoofdstad Helsinki lijkt me leuk, maar je gaat natuurlijk ook naar Finland voor het Noorderlicht in Lapland/het noorden. Vet vet vet! Hier moet ik dus echt nog een keer naartoe, al is het maar voor een weekje.

4. Full Moon Party meemaken in Zuidoost-Azië

Wij zijn nu drie keer in Thailand geweest, maar hebben nog nooit een Full Moon Party meegemaakt. Dat terwijl Thailand toch wel bekend staat om deze feesten rond volle maan. We hopen nu we naar Lombok gaan, daar een full moon party mee te maken. Wie weet is het daar wel net zo bijzonder als in Thailand.

moon-night-8170

5. In een hangmat onder de sterren in slaap vallen op het strand

Kijk, er zijn natuurlijk hele gave vijfsterren-resorts. Of hele toffe lodges in Afrika. Een vliegtuighotel, een onderwaterhotel. Een hutje in het regenwoud. Maar wat weegt er nou op tegen slapen onder de sterren, in een hangmat op het strand? Nou?! Niets! Dus dat moet ik ooit nog een keertje doen.

6. Oog in oog staan met gorilla’s in Centraal-Afrika

Suus en ik hebben het geluk gehad dat we al twee keer wilde orang-oetans hebben mogen zien. Daarnaast zagen we ook veel andere soorten (kleinere) aapjes in Azië en Afrika. Een aap die ik echter nog heel graag in het wild zou zien is een gorilla. Oh… Wat lijkt me dat ontzettend spannend en gaaf!


DSC_2216.JPG

De afgelopen jaren heb ik ook enkele dingen kunnen afvinken van mijn wishlist. Ik ben echt bevoorrecht dat ik deze dingen heb mogen zien of doen. Daarom hierbij ook een kort lijstje van dingen die ik al heb mogen bewonderen;

  1. Slapen in een tent in de middle of nowhere, Australië
  2. Een week lang echt vakantie vieren op Kos, Griekenland
  3. Wakker worden met uitzicht op piramides, Egypte
  4. Pinguins spotten, Australië
  5. Tai Chi beoefenen, Vietnam
  6. Een gevaarlijk uitziende murene tegenkomen tijdens het snorkelen, Curacao

 

Wat staat er op jouw wishlist?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s