Wij zijn jarig! Loes en Suus op Reis bestaat één jaar!

Hiep hiep, hoera! Precies een jaar geleden begonnen wij met ‘Loes en Suus op Reis’. We zijn dus jarig! In dit blog daarom een korte terugblik op het afgelopen blogjaar.

1 januari 2016. We luiden het nieuwe jaar in in het heerlijk chaotische Bangkok. Ons goede voornemen voor het komende jaar? Het starten van een reisblog! Al een tijdje lijkt ons dit leuk plan, maar dit jaar gaat het er echt van komen.

IMG_4227.JPG
Bangkok: de stad waar ons goede voornemen het beginnen van een reisblog was

25 maart 2016. We zijn al een tijdje aan het nadenken over een blog. Een blog dat gaat over reizen, dat staat vast. Een naam verzinnen is moeilijk. En wanneer moeten we starten? Hoe kun je een mooi blog beginnen? Het is een kwestie van niet te veel denken, maar gewoon doen. We zoeken uit waar we het beste kunnen beginnen met het maken van een blog, komen op WordPress uit en maken direct een account aan. De naam wordt Loes en Suus op Reis, wat volgens ons precies de lading dekt. Wij gaan op reis, en delen onze ervaringen en tips met jullie, zodat ook onze lezers inspiratie kunnen opdoen voor een gave reis.

Wist je dat ons eerste artikel ging over Sicilië? Hierin vertellen we over de highlights van dit eiland.

28 maart 2016. Razend enthousiast zijn we. Al drie dagen schrijven we het ene artikel na de andere. Te gek! Schrijven is heerlijk.

23 april 2016. We gaan op reis naar Sardinië! Inmiddels hebben we een Instagram-account aangemaakt en we posten elke dag een foto. Heel tof om te zien dat onze foto’s geliked worden en dat we steeds meer volgers krijgen. Ook ons blog krijgt steeds meer bezoekers. De stijgende lijn is in de statistieken duidelijk te herkennen; alleen maar leuk dit!

IMG_4495.JPG
Op Sardinië beginnen we een Instagram-account

15 mei 2016. De eerste honderd volgers zijn bereikt! Echt heel tof.

Wil jij ons ook volgen op Instagram? Klik dan hier!

5 juli 2016. Vandaag posten we de hele dag foto’s live vanuit Breda en Den Bosch. Hier krijgen we hele leuke reacties op. We krijgen tips voor de gezelligste restaurantjes en de leukste activiteiten. Echt heel lief dat iedereen meedenkt en advies geeft.

19 juli 2016. Inmiddels zitten we al een tijdje in Azië. Samen maken we een rondreis door Hong Kong, Macao, Vietnam en Cambodja. Weer geeft iedereen ons tips om onze reis zo leuk mogelijk te maken. Ons doel bij het oprichting van ons blog, is dat we mensen helpen om hun droomreis te realiseren, en ondertussen doen onze volgers precies hetzelfde voor ons. Dat contact met andere reizigers, maakt onze reis alleen nog maar leuker!

CIMG0352.JPG
Deze foto -gemaakt in Hong Kong- ontving de eerste honderd likes!

12 september 2016. Loes is jarig en daarom beginnen we onze eerste winactie. Een beeldje, gekocht in Vietnam, wordt gewonnen door Jan Gidding.

Wist je dat ons best gelezen artikel ging over de treinreis tussen Bandung en Yogjakarta? Je vindt het artikel hier!

IMG_20160727_131453.jpg
Proost! We hebben vijfhonderd volgers bereikt!

27 november 2016. 500+ volgers op Instagram! Whaaa! Mijlpaal! Heel gaaf dat andere reizigers het leuk vinden om ons te volgen.

6 januari 2017. Er wordt een aanslag gepleegd op een vliegveld in Florida. Op 6 januari vliegen wij ook terug van Florida naar Nederland. Gelukkig vertrokken we vanaf een ander vliegveld, maar dichtbij was het wel. We werden wel even stil van alle reacties en berichten die we kregen op Instagram; verschillende volgers vroegen zich af hoe het met ons ging. Dat heeft ons oprecht ontroerd, echt waar.

25 maart 2017. Vandaag. 65+ artikelen, duizenden bezoekers, meerdere samenwerkingen, vele leuke berichten van volgers en meer dan 750 volgers op Instagram verder. We hebben andere reizigers geholpen, jullie hebben ons tips gegeven… Al één jaar lang schrijven, posten en fotograferen; daar krijg je zoveel energie van! Fantastisch!

Dankjewel!

Voor jullie lieve en enthousiaste reacties. Op naar het volgende jubileum!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s